Jasper Manting

Onbalans

Het leven inrichten zoals jij dat graag wil en niet meegaan in standaard structuren, routines of verwachtingen van anderen. Loskomen van aangeleerde patronen en nieuwe mogelijkheden vinden die echt bij jou passen en die jou laten stralen.

Mijn naam is Jasper Manting. Van werkvloer tot managementteam, ik weet uit ervaring welke krachten hier spelen en hoe je jezelf hierin kunt kwijtraken. Langzaam maar zeker liep mijn batterij leeg en ik probeerde zakelijk en privé alle ballen in de lucht te houden. Maar de energie en het enthousiasme was langzaam aan het verdwijnen. 

Life changer

In 2012 kwam ik in aanraking met NLP. De practitioner opleiding was voor mij een echte eyeopener. Het gaf mij inzicht hoe ik mijn leven had ingedeeld en op basis waarvan ik keuzes maakte. Maar nog belangrijker, ik werd me bewust van de mogelijkheden en het eigenaarschap om mijn leven anders in te richten.

“Ik vind het prachtig om te zien hoe iemand zichzelf opnieuw uitvindt”

Ik volgde een driejarige opleiding om mijn kennis op het gebied van NLP te verbreden, en om meer inzicht te krijgen in het innerlijke leven en gedrag van mensen. Als leidinggevende viel het mij op, dat ik het begeleiden van medewerkers veel leuker was gaan vinden dan sturen op keiharde bedrijfsresultaten.

Uiteindelijk ben ik mijn eigen coachpraktijk begonnen. Als coach kan ik een bijdrage leveren aan het levensgeluk van een ander en daarmee het leven op aarde een beetje aangenamer maken.

Niets is gek

JM-coaching is een plek:

  • waar je je vertrouwd en veilig kunt voelen.
  • waar ik je ondersteun als jij je gedrag, gevoelens en patronen onderzoekt.
  • waar je mag zijn wie je bent.
  • waar je kunt groeien
  • waar je ook mag lachen om je eigenaardigheden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact met mij op.