Loopbaan coach

Het kennismakingsgesprek

Een traject start met een vrijblijvende ontmoeting. Jij geeft aan wat er op werkgebied speelt en waar jij denkt hulp nodig te zijn. Ik bespreek met jou de mogelijkheden en geef je inzicht in het traject. Is er sprake van een wederzijdse klik, dan plannen wij de vervolgsessie.

De intake & coachsessies

Tijdens het intakegesprek maken we de hulpvraag concreet. Jij geeft aan waar je nu staat en wat je doel is. Ik zal je uitdagen en spiegelen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van de situatie.

Dit is het moment voor jou, om uitgebreid de omstandigheden toe te lichten. De intentie is om inzicht te krijgen en bewustwording te creëren van wat er speelt. Op basis hiervan bepalen we of de vooropgestelde richting juist is. Vervolgens gaan we het plan van aanpak upgraden, zodat jij stap voor stap kunt werken aan het verwezenlijken van jouw doel.

Wat levert het op

Een verandering in je loopbaan geeft nieuwe energie, maar vraagt ook een flinke portie lef en doorzettingsvermogen. Het is belangrijk om jezelf in de huidige werksituatie goed te leren kennen, zodat je een goede beslissing kunt nemen over je toekomst.

Tijdens de sessies krijg je antwoorden op de volgende vragen:

  • Wat maakt dat ik ben vastgelopen
  • Waar zit de onvrede en wat is mijn behoefte
  • Wat wil ik, wat kan ik en wat doe ik
  • Hoe pak ik weer de regie en wat is daarvoor nodig

De tarieven

Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en gratis.

De kosten van het vervolgtraject stemmen we samen af.

Mocht het financieel lastig voor je zijn, omdat je van een uitkering of minimumloon moet rondkomen, dan kijken we naar de mogelijkheden en vinden een oplossing.