Maatwerktraining

Coaching op maat bij JM-Coaching

Bij JM-Coaching bied ik naast persoonlijke coaching sessies ook coaching sessies aan in groepsverband. Tijdens deze maatwerktraining wordt er een coaching traject aangeboden aan maximaal 15 deelnemers. Coaching op maat in groepsverband wordt in een 3 daagse training gegeven op een mooie inspirerende locatie. Tijdens deze training staat persoonlijk leiderschap centraal. De trainingsopdrachten werk je zelfstandig uit en soms in kleine groepen zodat je elkaar kunt ondersteunen. Wil jij graag meer informatie over coaching op maat? Lees dan gerust verder.

Jezelf ontwikkelen door middel van coaching

Is voor jou de drempel vrij hoog om alleen een coaching traject te starten? Dan is de maatwerktraining de ideale manier van coaching voor jou. Je wordt tijdens dit traject immers gesteund door anderen en doordat je kunt sparren met elkaar, sta je er niet alleen voor. Ik noem het ook graag een ‘ontwikkelreis’. Je ontwikkelt jezelf tijdens de sessies en zult het verschil langzaam gaan merken. Door ook de verhalen van andere deelnemers te horen kun je jezelf spiegelen en verlaag je de drempel voor jezelf. Daarnaast volgt iedereen zijn of haar eigen reis en kun je van elkaar leren. Ook voor bedrijven is de maatwerktraining van JM-Coaching zeer geschikt.

Doorbreek oude gewoontes

Heb jij het gevoel dat je vast zit en weet jij zelf even niet meer hoe je jouw oude en negatieve gewoontes of overtuigingen moet doorbreken? Dan is het heel raadzaam om gericht aan de slag te gaan. Tijdens de coaching op maat gaan we aan de slag met je persoonlijke vraagstukken en gaan we barrières doorbreken. Ik ga je als trainer begeleiden en uiteraard kun je ook je verhaal delen met andere deelnemers. Tijdens deze training gebruiken we o.a. NLP-technieken.

Meld je aan

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Neem dan contact met me op.