Mentaal en fysiek

Voorkom vitale achteruitgang

Bijna iedereen weet dat beweging, gezonde voeding en ontspanning belangrijk zijn voor een lang en gelukkig leven. En toch komt het vaak voor dat we ons hier niet aan houden. Waarschijnlijk ingegeven door verschillende redenen die allemaal een perfect excuus vormen om niet in beweging te komen. Diep van binnen wil je het wel, maar het lukt je niet. Beginnen is te doen maar volhouden is een niet eenvoudig.

Mentale & fysieke training bij JM-Coaching

Mentaal en fysiek functioneren kunnen niet los van elkaar gezien worden en beïnvloeden elkaar voortdurend. Te veel mentale spanning heeft nadelige gevolgen voor het lichamelijk welbevinden. Tegelijkertijd heeft ons fysieke gesteldheid invloed op het emotionele en mentale gedeelte. Vandaar dat de balans tussen mentale en fysieke fitheid zo ontzettend belangrijk is.

Maatwerk begeleiding voor optimale groei

JM-Coaching maakt een persoonlijk maatwerkprogramma zodat je mentaal en fysiek optimaal gaat functioneren. Dit traject betreft een 12 weken programma met daarin 12 uur fysieke training en een trainingsprogramma voor thuis. Daarnaast krijg je 6 uur mentale begeleiding en kun je werken aan datgene wat je bezighoud en belemmerd. Na deze periode is je conditie weer op niveau en heb je meer mentale veerkracht dan ooit tevoren waardoor je vol energie en met vertrouwen verder kunt.  

Ja, ik wil werken aan mijn duurzame inzetbaarheid

Wil jij oude patronen doorbreken en weer een vitaal en gelukkiger leven?  Neem dan gerust contact met me op.