Personal coach

Personal coaching voor persoonlijke ontwikkeling

Op het gebied van personal coaching voor persoonlijke ontwikkeling kan ik jou bij JM-Coaching zeker verder helpen. Het traject begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je ook aangeven wat er speelt en waaraan je zou willen werken. Vanzelfsprekend is een wederzijdse klik van belang om een traject te starten.

Personal coaching bij jou in de buurt

Bij JM-coaching is het mogelijk om de sessies op meerdere locatie te laten plaatsvinden. Zowel binnen als buiten en indien gewenst bij jou in de buurt. Een coaching sessie duurt gemiddeld 75 tot 90 minuten en bestaat uit een traject van 3 tot 6 herhalingen. De sessies vinden plaats met een tussentijd van ongeveer 3 weken. De coaching en training draagt bij aan bewustwording, persoonlijke groei en het vergroten van het zelfvertrouwen waardoor er weer meer levenskracht ontstaat. 

De voordelen van personal coaching

Wanneer jij besluit om het traject personal coaching te gaan starten zul je merken dat er echt vooruitgang komt in jouw denkwijze en handelen. Een coach kan jou een spiegel voorhouden en kan je inzichten geven waar jij zelf misschien nog niet aan gedacht hebt. Een coaching traject biedt daarnaast een aantal voordelen:

  • Je gaat weer meer vertrouwen op jezelf
  • Je kunt beter omgaan met emoties, gevoelens en gedachten
  • Je gaat meer leven vanuit aandacht en verbondenheid met jezelf
  • Je gaat met meer energie en plezier door het leven

Wil jij persoonlijke groei ervaren en op een positieve manier stappen gaan zetten richting jouw ideale toekomst? Neem dan gerust contact met mij op. Ik help jou heel graag verder.

Vraag jouw traject vandaag nog aan

Wil jij meer informatie over personal coaching of persoonlijke ontwikkeling bij JM-Coaching? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.