Persoonlijk leiderschap

Je eigen identiteit ontwikkelen met JM-Coaching

Persoonlijk leiderschap gaat in feite over de regie over je leven in je eigen handen nemen, je eigen identiteit ontwikkelen en je kwaliteiten en valkuilen goed inzichtelijk krijgen. Door jezelf kritisch onder de loep te nemen kun je veel beter jouw doelen, waarden en talenten bepalen. Ook kom je er op die manier achter of je op dit moment de dingen doet waar jij echt blij van wordt. Je eigen identiteit ontwikkelen is immers een proces en het is een fijn om dit samen met een coach te doorlopen.

Pak de regie over je eigen leven

Ken je het gevoel dat je het idee hebt dat je geleefd wordt door anderen? Dat je eigenlijk niet het leven leeft dat jij zelf ooit voor ogen had, maar dat je ook niet weet hoe je dit moet omturnen? Bij JM-Coaching maak ik inzichtelijk wat er speelt en hoe jij de regie over je eigen leven weer kunt terugkrijgen en kunt behouden. Hoe zit jouw persoonlijkheid in elkaar en waar word jij nu echt blij van? Door inzichten te krijgen in je eigen karakter kun je zaken op de juiste manier aanpassen. Je leert grenzen aangeven, beschikt over de juiste zelfkennis en zult merken dat jouw drijfveren terugkeren; dat geeft energie. Daarnaast is het heel fijn als je gaat ervaren dat het je rust oplevert om echt jezelf te kunnen en te mogen zijn.

Persoonlijk leiderschap geeft jou richting

Jouw waarden zijn jouw fundamentele overtuigingen of idealen. Het is de kern van wat jij nastreeft en hetgeen van waaruit jouw gedrag vorm krijgt. Het is belangrijk dat je jouw waarden kent. Wie zijn of haar waarden kent en daar naar leeft, zal namelijk gemakkelijker zichzelf zijn en zich niet laten leiden door dingen die anderen belangrijk vinden. Het herkennen en erkennen van je waarden geeft bovendien zelfvertrouwen, meer eigenwaarde en zelfrespect. Je kunt jezelf op die manier in een omgeving plaatsen die goed bij je past, oftewel een omgeving die beter aansluit op wat jij belangrijk vindt.

Ja, ik wil mijn eigen identiteit ontdekken

Wil jij jezelf aanmelden voor dit traject of wil jij graag meer informatie? Dan ben je van harte welkom om contact op te nemen en een kennismakingsgesprek in te plannen.