Stresscoaching

Professionele hulp bij stress

Een beetje stress hoeft niet erg te zijn, echter wanneer jij structureel elke dag stress blijft ervaren dan is dit erg ongezond. Want stress kan leiden tot extreme vermoeidheid waardoor prikkelbaarheid, concentratieproblemen en allerlei lichamelijke klachten het normaal functioneren steeds moeilijker maken. Blijf je deze signalen negeren dan is de kans groot dat je in een burn-out terecht komt.

Voorkomen van een Burn-out

Een burn-out ontstaat na een langdurige periode van overbelasting en kan diverse oorzaken hebben. Indien jij veel stress ervaart en niet meer optimaal functioneert, dan kan JM-Coaching je helpen om stap voor stap de juiste balans in je eigen leven terug te vinden. Hiermee kun je voorkomen dat je in een langdurige brun-out terecht komt. Want de eerste stap tot actie is de moeilijkste maar ook de aller belangrijkste. 

Herstel en de behandeling bij stress

Soms ben je niet in staat om zelf op de rem te trappen en tijd te nemen voor jouw herstel.
JM-Coaching biedt je handvatten om weer meer grip te krijgen op je dagelijkse leven, door stress te verminderen en het hervinden van een optimale werk-privé balans. Door een combinatie van gesprekken, ontspanning en inspanning. Je lichaam en geest komen weer in beweging zodat je nieuwe levenskracht gaat ervaren en vertrouwen krijgt in jezelf. Mentaal en fysiek ontstaat er een goede balans zodat jij datgene kunt doen wat jij echt belangrijk vindt.
 

Snel van jouw stress klachten af

Wil jij hulp om stress te verminderen of heb jij er te lang mee doorgelopen en wil jij voorkomen dat je in een burn-out terecht komt? Neem dan gerust contact op.